Streefbedrag behaald

Voor iedere held een helm!

Opgehaald

4.240
106% bereikt van het totaalbedrag € 4.000

UPDATE

Blij verrast en sprakeloos! Dankzij een grote donatie hebben we de benodigde 4.000 euro voor de 3 helmen ruim voor de streefdatum ingezameld. We hopen dat u blijft doneren, zodat we nóg een langgekoesterde wens in vervulling kunnen laten gaan: een digitaal schoolbord (3.000 euro). En misschien ook nog een ManOverBoord oefenpop (1.000 euro). Hiermee kunnen we onze redders nog betere en realistischere trainingen bieden. De basis voor veilige reddingsacties.

 

Aan boord van onze reddingboot Watersport zijn twee jaar geleden 5 helmen vervangen. Het nieuwe type is uitgevoerd met een draadloos intercomsysteem.

De helmen dienen voor de veiligheid (hoofdbescherming) van onze vrijwilligers én om aan boord goed met elkaar te kunnen communiceren. Zo weet iedereen wat van hem of haar wordt verwacht. Wat ook weer de veiligheid ten goede komt.

Het nieuwe, draadloze systeem bevalt ons prima. Omdat wij vaak uitvaren met meer dan 5 bemanningsleden en veiligheid bij ons voorop staat, willen we de set graag uitbreiden met 3 helmen. Onder de noemer ‘Voor iedere held een helm!’ zijn we daarom deze crowdfundingsactie gestart. Ons streven is om vóór 31 augustus 2022 de benodigde 4.000 euro op te halen. 

Onze 35 vrijwilligers staan dag en nacht klaar om mens en dier uit de problemen te redden op het IJsselmeer en Markermeer. Mogen wij u nu vragen om ons te helpen? Iedere donatie, groot en klein, is meer dan welkom en draagt bij aan de veiligheid van onze vrijwilligers!

Ook Joosten Watersport ondersteunt deze actie en biedt alle donateurs 10% korting op hun eerstvolgende bestelling via de webwinkel.